Charon-virtualisering

De flesta företag har produktionskritiska system som varit i bruk redan länge och som fortfarande kommer vara viktiga långt in i framtiden. Den underliggande apparaturen har dock nackdelen att den föråldras snabbt och blir både svårare och dyrare att upprätthålla. 

Ibland kan programmet heller inte köras på en nyare apparatur och därmed är det inte ens möjligt att förnya den. Omprogrammering till en annan plattform är tidskrävande och mycket dyrt. Dessutom behövs den ursprungliga programkoden. 

Trots utmaningen finns det en enkel, snabb och kostnadseffektiv lösning. Den åldrande apparaturen kan ersättas med Charon®-virtualisering som installeras på en ny server. Därefter kan hela det befintliga systemet överföras till den nya servern utan omändringar. 

De nöjda kunderna runtom i världen och även i Finland är redan många. Förutom att de kunnat fortsätta använda sitt system riskfritt har systemet i de flesta fall även blivit effektivare.

Southcoast-IT hjälper dig att lösa utmaningen. Vänta inte för länge med att uppdatera dina system, vi berättar gärna mer och uppfyller just ert behov. 

 

Nedan länkar till de olika produkterna för var plattform: