Charon-virtualisointi

Joskus ohjelmaa ei voida ajaa uudemmalla laitteella, joten sitä ei ole edes mahdollista uusia. Uudelleenohjelmointi toiselle alustalle on aikaa vievää ja erittäin kallista. Lisäksi tarvitaan alkuperäinen ohjelmakoodi.

Pääosalla yrityksistä on tuotantokriittisiä järjestelmiä, jotka ovat olleet käytössä pitkään ja ovat tärkeitä jatkossakin. Laitteistolla on kuitenkin se haitta, että se vanhenee nopeasti ja sen ylläpito muuttuu sekä vaikeammaksi että kalliimmaksi.

Haasteesta huolimatta on olemassa yksinkertainen, nopea ja kustannustehokas ratkaisu. Vanheneva laitteisto voidaan korvata Charon®-virtualisoinnilla, joka on asennettu uuteen palvelimeen. Sen jälkeen koko olemassa oleva järjestelmä voidaan siirtää sellaisenaan uudelle palvelimelle ilman mitään muutoksia.

On paljon tyytyväisiä asiakkaita niin Suomessa kuin eri puolilla maailmaa. Sen lisäksi, että asiakkaat voivat jatkaa järjestelmänsä käyttämistä ilman riskejä, ​​järjestelmästä on useimmissa tapauksissa tullut myös suorituskykyisempi.

Southcoast-IT auttaa ratkaisemaan haasteen. Älkää odottako liian kauan järjestelmienne päivittämistä, kerromme mielellämme lisää ja vastaamme erityistarpeisiinne.

Alla linkkejä Charon®-virtualisoinnin eri vaihtoehtoihin alkuperäisen alustan mukaan: