Varmuuskopiointi ja kriisistä toipuminen

Yrityksen tiedot ovat sekä resurssi että usein edellytys selviytymiselle. Jos kaikki tai vain osa yrityksen tiedoista menetetään yhtäkkiä, yritys joutuu pahimmassa tapauksessa konkurssiin.

Tietojen pitäminen hyvässä tallessa on siis elintärkeää. Vaikka olisi ulkoistanut tietojen tallennuksen pilvipalveluun, varmuuskopiot pitäisi aina olla myös muualla.

Jos tietojärjestelmä kaatuu niin, ettei se enää käynnisty tai jos tietovarastoon tallennettuja tietoja ei enää voida käyttää, on edessä kriisistä toipuminen. Valitettavasti siihen on harvoin valmistauduttu. Kriisistä toipumissuunnitelman tuottaminen ja kriisistä toipumistoimien säännöllinen harjoittelu on tärkeä osa yrityksen toimintaa.

Southcoast-IT:llä on monen vuoden kokemus varmuuskopiointijärjestelmien suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä kriisistä toipumisen suunnittelusta. Tarvitseeko teidän tarkistaa varmuuskopiorutiinit? Oletteko koskaan harjoitelleet kriisistä toipumista?

Ottakaa yhteyttä ja Southcoast-IT auttaa teitä nukkumaan rauhallisesti ja murehtimatta yrityksen tietojen tallennuksesta.